İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - Prof. Dr. Ahat Andıcan Ortaokulu

Nis

İstanbul Valiliğince düzenlenen" Ben Okuyorum istanbul okuyor" projesi çalışma planı Nisan ayı etkinliği olarak öğrencilerimiz kitap okumanın önemini vurgulayan afişler hazırladılar.Hazirlanan afişler okul panomuzda diğer öğrencilerimizin de istifadesine sunuldu.

NİSAN AYININ İLK HAFTASI KANSER HAFTASINDA FARKINDALIK ÇALIŞMASI YAPTIK

Nis

Okulumuz Yabancı dil sınıfları ile  speaking aktiviteleri gerçekleştirdik

Mrt

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Koç Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında yürütülen "Çocuklarda Kodlama Eğitimi Yoluyla sosyal öğrenme:Başarıyı geliştiren ,olumlu tutum ve davranışları sosyal etkileşimler yoluyla biçimlendirilmesi" faaliyetlerine katılım sağladık.

Mrt

Çedes projesinin bu ayki konusu olan "Vatanseverlik" ile ilgili farkındalık oluşturmak için öğrencilerimize "TRTMuhteşem Türkler:Mimar Sinan" filmi izletildi.Akabinde vatan ve bayrak sevgisi konulu resim çalışması yapııldı.

Mrt

Okul Sporları Yıldız Erkekler Voleybol takımımız Başakşehir İlçe 1.si , Küçük Erkekler Voleybol takımımız Başakşehir 2.si oldu.

Bilim ve Teknoloji haftası her sene 8-14 mart tarihleri arasında kutlanmaktadır

Okulumuz küçük erkekler voleybol takımı Başakşehir Üçüncüsü oldu

Mrt

ÇEDES Projesi kapsamında öğrencilerimizle İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tesislerindeydik

Mrt

"Ben okuyorum istanbul okuyor" projesi kapsamında kitaplar  okul kütüphanemize yerleştirildi ve öğrencilerimiz okumaya başladı.

Küçük kızlar Voleybol takımımız rakibini 2-1 mağlup ederek grup lideri oldu

Ramazan ayı Yardımlaşmadır..

Mrt

Her sınıfımızın Yetim kardeşi var...