İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - Prof. Dr. Ahat Andıcan Ortaokulu

May

ÇEDES(ÇEVREME DUYARLIYIM DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM) PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ İLÇE GENÇLİK SPOR MÜDÜRLÜĞÜ KORUPARK SOSYAL TESİSLERİNDE GÖNÜLLERİNCE TOP OYNADILAR

May

Öğrencimiz Ensar Alp UYANIKER İstanbul Gençlik Oyunları Başakşehir Atletizm Küçük Erkekler 200 metrede ilçe ikincisi olmuştur.Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Değerli öğretmenlerimiz ve öğrecilerimizin hazırladığı program ile atamızı saygı ve özlem ile andık.

Nis

Vatan ve bayrak sevdalısı istanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın görevi başında şehit edilmesinin 7. yılında, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda anma töreni düzenlendi..Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz adına  düzenlenen Şiir yarışmasında 'Vatan Toprağımda' adlı şiiriyle  İstanbul 1.si olan öğrencimiz Melek Kahraman da törende kendi şiirini seslendirdi ve ödülünü Adalet Bakanı Yardımcısı Sayın Zekeriya Birkan'ın  elinden aldı . Öğrencimizi tebrik ediyor Şehit savcımıza Allahtan rahmet diliyoruz.