İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - Prof. Dr. Ahat Andıcan Ortaokulu

BİR KİTAP BİR BAHÇE KAPISIDIR ONU AÇTIĞINIZDA DÜNYANIN İÇİNE GİRERSİNİZ

Mrt

Zihinsel disiplinimiz sadece okçuluktaki becerimizle uyumludur...(Stieg Hedlund)

Değerlerimi Öğreniyorum

Mrt

Çevre kirliliği hem hayatımızı hem de sağlığımızı etkileyen bir unsurdur.

ATASÖZLERİ VE DEYİMLER

May

İstanbul Gençlik Oyunları organizasyon ekibine öğrencilerimize yönelik gerçekleştirdikleri etkinlik için teşekkür ederiz.

Kas

Değerli öğretmenlerimiz ve öğrecilerimizin hazırladığı program ile atamızı saygı ve özlem ile andık.

Nis

Vatan ve bayrak sevdalısı istanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın görevi başında şehit edilmesinin 7. yılında, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda anma töreni düzenlendi..Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz adına  düzenlenen Şiir yarışmasında 'Vatan Toprağımda' adlı şiiriyle  İstanbul 1.si olan öğrencimiz Melek Kahraman da törende kendi şiirini seslendirdi ve ödülünü Adalet Bakanı Yardımcısı Sayın Zekeriya Birkan'ın  elinden aldı . Öğrencimizi tebrik ediyor Şehit savcımıza Allahtan rahmet diliyoruz.