İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - Prof. Dr. Ahat Andıcan Ortaokulu

Prof. Dr. Ahat Andıcan Ortaokulu

Başak Mah. Demokrasi Cad. Vatankent Sitesi No 3/1 Başakşehir / İSTANBUL
Vizyon
İstiyoruz ki … Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki … Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler, birbirinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansınlar. İstiyoruz ki … Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın . İstiyoruz ki … Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Var olan imkanlarımız ile, inanarak ve çalışarak bu hedefimize varmak için bu güne kadar çaba gösterdik ve bundan sonra da çabalarımıza devam edeceğiz.
Misyon
Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili ve becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlara cevap verebilecek kazandırmak için varız. inanıyoruz ki … Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. inanıyoruz ki … Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. inanıyoruz ki … Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz.
Öğretim Şekli :Tam Gün
Başakşehir Kaymakamlığına 1.7 km İstanbul İl milli Eğitim Müdürlüğüne 22 km